fredag 27. mars 2009

Noen dager og netter i mars

Hva skjedde fra 24. til 27. mars 2009? Dette spørsmålet vil for alltid plage og forvirre ekspertene, vil til evig tid forbli en uløselig gåte i blogguniverset.

Den verdenskjente bloggsøkeren Lise Vigdis Berghagen har lenge klaget over at hun har hatt problemer, store problemer med å finne gode blogginnlegg. Det har ofte gått uker mellom hver gang hun har funnet noen, til sin samleblogg.

Men så, plutselig, i dag, den 27. mars fant hun et ras av dem, hele tolv - 12 - stykker på bare en sveip eller to, over en tredjedel av «alle» de hun har linket til på dette tidspunkt i evigheten. Hva ligger bak dette altomfattende mysteriet, kan man spørre, og man spør. Er det solflekkaktivitet? Er det kosmisk stråling? Eller noe langt dypere og fundamentalt?

Hva skiller disse tre dagene og nettene i mars fra alle de andre dagene og nettene i 2009 som Lise har vært en aktiv, verdenskjent blogger?

Man kan undres. Man kan forske på fenomenet. Men vil man noensinne finne noe endelig svar på denne altomfattende gåten, denne gordiske knuten?

Bare tiden vil vise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar