mandag 27. april 2009

Siri Kalvig – vranglærer?

FrP kaller Siri Kalvig vranglærer fordi hun gjør en høyst nødvendig jobb med å underbevise folk om de drastiske konsekvensene av de menneskeskapte klimaendringene. Det er typisk dem. De ser ikke virkeligheten om den stirrer dem i øynene, og selv ikke da, fordi det ikke passer inn i deres politikk. Det ødelegger mye av deres omhyggelig konstruerte korthus når det gjelder samferdselspolitikk, blant annet. Akkurat som de dikter og må dikte vilt i et desperat og fåfengt forsøk på å få sitt syn til å stemme i innvandringspolitikken så gjør de og må gjøre det samme her.

Steikepannen kaller virkelig gryten svart i dette tilfellet.

Klimaendringene skjer nå, og får stadig mer drastiske konsekvenser, og vil få enda verre følger, med mindre både vi i Norge og resten av verden forandrer våre liv på en dramatisk måte, nærmest snur dem opp/ned. De som driver og lyver og bedrar som FrP og de som støtter dem og andre som støtter løgnene som kommer fra industrien og deres støttespillere spiller i virkeligheten russisk rulett med vår felles fremtid.

De er farlig, er de. Dumhet er farlig, når det når slike høyder og får støtte fra såpass mange som nekter å se sannheten i øynene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar