mandag 3. august 2009

Oslo blir endelig nedlagt?

Senterpartiet ønsker å sette et tak på 40 000 offentlige stillinger i Oslo, det nivået man har nå. Det er en utmerket start.

Man bør selvfølgelig gå mye lenger og fjerne alle offentlige arbeidsplasser fra Møkkabyen og legge den ned for godt. Den har tross alt ingen eksistensberettigelse bortsett fra det å skape masse trøbbel for alle oss andre og snylte på resten av landet.

5 kommentarer:

  1. Stått opp med feil fot idag?...eller dagen derpå?...jaja høyst for tidlig med tedenser relatert til overgangsalderens humørsvingninger... :-))

    SvarSlett
  2. Å, nei du, dette er en sak som burde ha vært diskutert på høyt plan for lenge siden. Oslo er et høl nord for Drammen et sted og burde ha vært lagt i grus for mange år siden.

    SvarSlett
  3. Eh, dens berettigelse er at den er hjem til en halv million mennesker. Eller vil du vi alle sammen skal flytte ut og bygge enorme boligfelt der dere dyrker den uspiselige maten vi må ha tollmurer og lover for å beskytte?

    SvarSlett
  4. Lurer på du er ironisk, og vet at uansett hvilken by som hadde vært hovedstad, ville det vært sterke krefter blant de som av en eller annen grunn ville ha en annen hovedstad, som krevde å få flyttet hovedstaden?

    Og om du da er av de som har skjønt at når Oslo rent faktisk er hovedstaden, er det naturlig at det havner en del statlige arbeidsplasser her. Tross alt, meningen med en hovedstad, er at den skal ta seg av en hel del hovedstadsfunksjoner.

    Og om du er av de som har skjønt at de som bor i Oslo, for flertallets del er folk som stammer fra de fattige småsøsknene som ikke arva gården, så de måtte finne et annet sted å bo.

    Og om du dermed er av de som har skjønt at folk har flytta til Oslo fordi det er jobber her. Når etterkommerne av de rike storesøsknene sånn i ettertid begynner å angre på dette, og vil ha arbeidsplassene flyttet til seg i stedet, er det rett og slett litt frekt.

    Eller om du ikke er ironisk. Og mener alt sammen...

    SvarSlett
  5. Jeg er både ironisk og mener alt ssammen og er mer enn bare litt frekk...

    Hovedsteder er generelt sett et onde, men dette går langt forbi. som sagt oslo er et høl nord for Drammen et sted og har aldri hatt noen eksistensberettigelse bortenfor småstedet. det har alltid dratt resurser fra resten av landet, og det gjør det nå også, og alle, utenom de ihuga patriotene bør støtte fraflytting.

    Ghosttown oslo neste. Halleluja!

    SvarSlett